Nyheds­undersøgelse

En nyhedsundersøgelse giver dig svar på, om der allerede findes opfindelser eller produkter, der ligner din idé, og den giver dig mulighed for at vurdere, om det er økonomisk hensigtsmæssigt at arbejde videre og søge patent.

En patentansøgning er væsentlig dyrere end en nyhedsundersøgelse. Så set ud fra et økonomisk perspektiv er det snusfornuftigt at undersøge, om den idé du og din virksomhed ønsker at patentere opfylder kriterierne. Samtidig giver en nyhedsundersøgelse dig et overblik over eksisterende produkter og offentliggjorte patentansøgninger, der ligner din idé. Det betyder, at vi kan lave en patentansøgning, hvor der er taget højde for allerede kendt teknik.

Nyhedsundersøgelse i Kanved

Hvilke fordele giver en nyhedsundersøgelse dig og din virksomhed?:

 • En vurdering af muligheden for at opnå patentbeskyttelse
 • Overblik over kendt teknik i eksisterende produkter, der ligner din idé
 • Viden om idésammenfald i offentliggjorte patentansøgninger
 • Din patentansøgning kan tage højde for allerede kendt teknik
 • Undgå at bruge tid og penge på ikke realisérbare idéer

Er min opfindelse ny?

Med en nyhedsundersøgelse får du et godt overblik over, om din opfindelse er ny. Det kan være, at et firma i Kina har publiceret en patentansøgning, som beskriver det samme som din opfindelse. Det er vigtigt at få klarhed over på et tidligt tidspunkt, så du ikke bruger unødigt mange penge på en patentansøgning. En nyhedsundersøgelse kan også give dig vigtig information i forhold til mulighederne i den opfindelse, du har i tankerne. Man kan så at sige forsøge at styre uden om det, der allerede er beskrevet.

Nyhed er et globalt begreb inden for patentverdenen. Hvis der er publiceret noget på skrift i et hvilket som helst medie i et hvilket som helst land, så kan det være nyhedsskadeligt i forhold til dine muligheder for at få udstedt patent. Normalt vil meget information være at finde i allerede publicerede patenter eller patentansøgninger, men informationen kan også være at finde i videnskabelige tidsskrifter.

Hvorfor vælge Kanved til nyhedsundersøgelser?

 • Rådgivning fra en af landets førende rådgivere
 • Erfaring med alle aspekter af IP fra globale selskaber
 • Vi har viden, kapacitet og professionel erfaring
 • Få en grundig og velovervejet nyhedsundersøgelse
 • Skab et solidt afsæt til din patentansøgning

Få svar på, om du kan opnå patentbeskyttelse

1

Indledende møde vedrørende elementer i opfindelse

2

Udformning af søgekriterier

3

Specifik søgning i etablerede patentdatabaser

4

Udarbejdelse af rapport om objektiv nyhed i opfindelse

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn
 • Kundecase ·

Environment for Learning

Inventaret i de europæiske skoler skal ind i det 21. århundrede, lyder visionen i Environment for Learning. I samarbejde med Kanved Patent Consulting har virksomheden indsendt en international patentansøgning på et unikt produkt, og indtil videre ser det lovende ud for den innovation møbeldesigner.
 • Kundecase ·

Brannatura

Markedet for plantebaserede produkter vokser med hastige skridt, og når man udvikler særligt innovative, bæredygtige og ekstra nærende produkter, er det vigtigt med en erfaren rådgiver udi patenter, der forstår den basale teknologi og det rent forretningsmæssige.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.