Om Kanved

Kanved Patent Consulting er et patentbureau, der vil inspirere, yde tryghed og skabe forandring og forretning for dig og din virksomhed. Patentbureauet er etableret og drevet af Nicolai Kanved, der har mere end 15 års erfaring inden for alle aspekter af patentrådgivning.

Kanved Patent Consulting indgår i et stort netværk af samarbejdspartnere for at yde den bedste rådgivning. Vi er her for at beskytte din innovation og se din forretning blomstre. Værdi og vækst for dig er formålet med vores rådgivning og vores kompromisløse kvalitet.

Manden bag Kanved Patent Consulting

Nicolai Kanved har en bred erfaring inden for patentområdet fra mere end 15 års ansættelse i patentbranchen. Han har specielt erfaring med udarbejdelse af patentansøgninger, procedering, ugyldighedssager hos European Patent Office (EPO), patentkrænkelse, vurderinger og strategiske analyser af patentfaglige spørgsmål.

Med erfaring fra mere end 25 patentindsigelser hos EPO og mere end 20 appeller hos United States Patent and Trademark Office har han en sjælden indsigt i europæisk og amerikansk praksis. Kombineret med solid erfaring fra civile retssager i ind- og udland har han tung erfaring med alle discipliner inden for patentområdet.

Mød Nicolai Kanved

Nicolai Kanved har erfaring fra en stilling som patentchef i en industrivirksomhed i mere end 10 år og har tidligere fungeret som patent attorney i det danske patentbureau, Plougmann og Vingtoft. Han er beskikket som sagkyndig dommer i spørgsmål om patenter ved Vestre Landsret.

Nicolai Kanved er aktiv i det lovgivende arbejde i forbindelse med etableringen af Den fælleseuropæiske Patentdomstol, hvor han sidder som det danske medlem i Litigation Committee i regi af European Patent Institute. Han er derudover valgt som dansk Council Member for industriens European Patent Attorneys i regi af European Patent Institute.

Nicolai Kanved har naturvidenskabelig baggrund og har gennemgået den omfattende uddannelse til European Patent Attorney, som sikrer et højt fagligt niveau og særlige forpligtelser over for kunder. Han har suppleret uddannelsen med en diplomuddannelse fra CEIPI, som giver adgang til at procedere for Den fælleseuropæiske Patentdomstol, så snart den træder i kraft. Derudover fungerer han som censor i Examination Committee hos EPO i forbindelse med uddannelsen til European Patent Attorney.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Nicolais særlige erfaring

Headlines

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.