For virksomheder

Leder du efter en European Patent Attorney og et patentbureau, der kan hjælpe din virksomhed med jeres patentaktiviteter?

I Kanved Patent Consulting har vi stor erfaring med in-house patentaktiviteter i industrien. Det kan være, at din virksomhed allerede er patentaktive, eller måske møder I stigende behov for at forstå værdien af patenter.

360 graders hjælp til patentaktiviteter

Vi yder rådgivning om alle facetter af patenter. Fra IPR rådgivning og patentstrategier til nyhedsundersøgelser, freedom to operate analyser, patentovervågning, patentansøgninger, etablering af rettigheder og konfliktløsning og licensforhandlinger. Vi har en praktisk og forretningsorienteret tilgang til patenter.

Virksomhedens patenter sikrer investeringen og skaber værdi

Industrien investerer ofte store summer i innovation. Patentansøgninger sikrer investeringen og skaber værdi for virksomheden på lang sigt. Immaterielle rettigheder udgør ofte en stor værdi af et selskab. Ved at generere en patentportefølje, som understøtter dine kommercielle aktiviteter, vil din virksomhed ofte være attraktiv for samarbejdspartnere. Patenter respekteres normalt af konkurrenterne, og de kan være værdifulde i forhold til forhandlinger om kommercielle aktiviteter.

Hvorfor samarbejde med Kanved om patenter?

 • Rådgivning fra en af landets førende rådgivere
 • Erfaring med alle aspekter af IP fra globale selskaber
 • Få en stærkere markedsposition
 • Skab et forspring til konkurrenterne
 • Opnå større handlefrihed
 • Vi hjælper dig med at sikre dine investeringer
 • Få omsat dine idéer til succesrige forretninger
 • Din virksomhed bliver attraktiv for samarbejdspartnere
 • Vi har mange succesfulde kundeforhold
 • Vi har viden, kapacitet og professionel erfaring

Flowet i dit samarbejde med Kanved Patent Consulting som virksomhed

1

Indledende møde om behov for IP

2

Afstemning af forventninger

3

Tilpasning af samarbejdsform

4

Eksekvering i tæt samarbejde

Få omsat dine idéer til succesrige forretninger, opnå en stærkere markedsposition og skab et forspring til konkurrenterne.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Info om etablering af IP-rettigheder

Du kan ikke blot beskytte dine kommercielle aktiviteter mod konkurrenter, men kan også forøge værdien af din teknologi og selskab væsentligt med etablering af IP-rettigheder. Patenter kan opretholdes i op til 20 år, hvor du kan få et forspring i forhold til dine konkurrenter og etablere dit selskabs aktiviteter i markedet.
 • Kundecases ·

Fertin Pharma

Fertin Pharmas proaktive, forretningsfokuserede og intelligente patentstrategi er en vigtig brik i virksomhedens arbejde med at udvikle og producere kosttilskud og farmaceutiske produkter, der understøtter en sundere livsstil.
 • Kundecases ·

Anyware Solution

Anyware Solutions patentansøgning var en central del i forretningsstrategien, og den blev brugt aktivt til at tiltrække de investorer, der var nødvendige for at udvikle den banebrydende teknologi.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.