Nyt skilt mod motorvejen

25/11/2020

Så er lysskiltet med placering ud mod E45 sat op på Advice House.

Med beliggenhed direkte ud til motorvejen har Kanved Patent Consulting en perfekt placering. Vores klienter kommer fra hele landet og placeringen ved afkørsel 60 i Vejle Nord gør det nemt at komme forbi vores kontor. Nu er det længe ventede lysskilt sat op på Advice House med direkte eksponering ud mod trafikken på E45. Det er vi stolte af og håber at kunne tiltrække endnu flere klienter til vores centrale placering. Med lysskiltet på facaden af Advice House gør vi det synligt, at patentrådgivningen er lige ved hånden. 


        


IKKE EN NEM SAG MED LYSSKILTET

Der måtte 3 mand og en tung kran til at løfte skiltet på plads på facaden af Advice House. Men det er heller ikke en helt lille sag. Med en længde på 5 meter og en højde på 1,5 meter skulle der kræfter og tålmodighed til. Kvaliteten af skiltet er i top og afspejler den kvalitet, som vi ønsker at give vores klienter i Kanved Patent Consulting. Nu hvor lysskiltet pryder facaden af bygningen, er vi glade for at kunne byde eksisterende og nye klienter velkommen til vores faciliteter i Advice House. Gratis parkering og mødelokaler lige ved døren gør det nemt og fleksibelt at søge patentrådgivning.


        


Placeringen af Kanved Patent Consulting ved E45 følger vores strategi om at gøre vores rådgivning tilgængelig og gøre det så nemt som muligt for vores klienter. Advokatkontorer, revisionsfirmaer og banker søger i stigende grad mod beliggenheder uden for byerne – specielt ud til motorveje. I Kanved Patent Consulting følger vi trop.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.