Kanved Patent Consulting hyldet med Børsens Gazelle

25/11/2022

Væksteventyr kaster Gazelle-pris af sig

Kanved Patent Consulting fortsætter væksteventyret og modtager for første gang i den unge virksomheds historie Børsens prestigefyldte Gazelle-pris.

Gazelle-prisen hylder og anerkender danske virksomheder, der som minimum har fordoblet nettoomsætningen eller bruttoresultatet over de seneste fire regnskabsår og har positiv vækst i samtlige år.

I Kanved Patent Consulting ApS glæder direktør Nicolai Kanved sig over at modtage den fornemme hæder efter en række hæsblæsende år med lange og spændende arbejdsdage.

– Jeg er på én og samme tid stolt og meget ydmyg over at modtage Børsens Gazelle-pris. Kanved Patent Consulting ApS har gennemlevet en eksplosiv udvikling med en konstant tilgang af nye kunder og samarbejdspartnere i de seneste år. Jeg er meget taknemmelig for den tillid, mine kunder viser min virksomhed. Uden dem var der ingen Gazelle-pris, understreger Nicolai Kanved.

Kunderne baner vejen for væksteventyr

Kanved Patent Consulting er et full-service patentbureau specialiseret i teknisk, juridisk og strategisk rådgivning inden for patenter og industriel design. Patentbureauet har kapaciteten, erfaringen og den nødvendige viden til at rådgive virksomheder om immaterielle aktiver lige fra patenter og brugsmodeller til ophavsret, licenser og beskyttelse af forretningshemmeligheder, og det har danske virksomheder med vækstambitioner i højeste grad haft brug for i de seneste år.

– Danske virksomheder er generelt meget opmærksomme på, at de skal beskytte deres produkter og brand. De er bevidste om, at det kan have voldsomme økonomiske konsekvenser, hvis de ikke har styr på patenter og deres immaterielle aktiver, og de efterspørger derfor vores kompetencer. Det er en af årsagerne til, at vi har oplevet et sandt væksteventyr de seneste år, mener Nicolai Kanved.

Målet er en søstergazelle i 2023

Han tør naturligvis ikke spå om, hvorvidt Kanved Patent Consulting også i 2023 modtager en Gazelle. Men han tør godt love, at han og virksomheden vil gøre det ypperste for at sikre en fortsat fremgang.

– Kanved Patent Consulting er inde i en sund udvikling. Kalenderen er godt fyldt med spændende opgaver, og kunderelationen til de mange faste kunder er stærk. Så ambitionen er naturligvis, at årets Gazelle skal have en søster i 2023, understreger Nicolai Kanved med et smil.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.