Konfliktløsning

Forhandling og konfliktløsning er oftest vejen til den bedste løsning, når du oplever, at din virksomheds rettigheder krænkes, eller hvis du i din virksomhed bliver mødt med påstande om krænkelser.

I Kanved Patent Consulting har vi stor erfaring med håndhævelse og ugyldiggørelse af patenter. Vi har erfaring fra et stort antal indsigelser og appeller hos den Europæiske Patentmyndighed og fra en række civile retssager i ind- og udland. Det kan være nødvendigt at tage administrative og retlige skridt for at sikre din forretning. Men i mange tilfælde kan en forhandling være fordelagtig. Eksempelvis i forbindelse med licensforhandlinger.

Konfliktløsning i Kanved

Vi arbejder med konfliktløsning inden for:

 • Patentkrænkelser
 • Ugyldighedssager
 • Patentindsigelsessager
 • Licensforhandlinger

Krænker du et patent, eller er du i tvivl?

Loven er meget klar: Det er strafbart at krænke andres patent- og varemærkerettigheder – også selvom du slet ikke vidste, at patentet eller varemærket eksisterede. I Kanved Patent Consulting kan vi med en freedom to operate analyse undersøge, om der findes patentrettigheder, der dominerer jeres produkt eller aktiviteter.

Viser det sig, at I krænker en andens patent, hjælper vi jer gennem konfliktløsning og forhandling med at finde en vej frem. Vi kan forsøge at ugyldiggøre rettigheden, anmode om en licens til at udnytte patentet eller ændre dit produkt, så det falder uden for patentbeskyttelsen.

Bliver dit patent krænket?

Oplever du, at dit patent bliver krænket? I Kanved Patent Consulting hjælper vi dig med at fastslå, om din konkurrents aktiviteter falder inden for patentets beskyttelse.

Bliver dit patent krænket, forlanger vi, at de krænkende aktiviteter indstilles. Alternativt tilbyder vi en licensaftale, hvor konkurrenten får tilladelse til at bruge den patenterede opfindelse inden for de tekniske og geografiske områder, som du ønsker. Vi forsøger altid at løse konflikter gennem forhandling, men vi tager naturligvis administrative og retlige tiltag, når det er nødvendigt.

Hvorfor vælge Kanved til konfliktløsning?

 • Rådgivning fra en af landets førende rådgivere
 • Erfaring med alle aspekter af IP fra globale selskaber
 • Vi stor erfaring med håndhævelse og ugyldiggørelse af patenter
 • Vi har arbejdet med et utal antal indsigelser og appeller hos den Europæiske Patentmyndighed
 • Vi har erfaring fra en lang række civile retssager i ind- og udland
 • Vi tror på forhandling og konfliktløsning
 • Vi har mange succesfulde licensforhandlinger bag os
 • Vi har viden, kapacitet og professionel erfaring

Flowet i dit samarbejde med Kanved Patent Consulting om konfliktløsning

1

Indledende møde vedrørende faktuelle forhold

2

Etablering af dokumentation

3

Plan for aktion i forhold til konflikt

4

Aktion på konflikt

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn
 • Kundecase ·

Ekstra Bladet – JP/Politikens Hus

Når Ekstra Bladet i samarbejde med flere danske universiteter udvikler ny teknologi til fremtidens nyhedsmedier, er det helt nyt i den danske mediebranche. Derfor har en effektiv og grundig patentafdækning i samarbejde med Kanved Patent Consulting været afgørende for, at de kan gå videre med projektet.

Kontakt

Nicolai Kanved

European Patent Attorney

Del siden:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontakt os

Bliv ringet op

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke OK eller gå videre.